facebook

ДТП на Волині сталося через поляка:одна людина загинула, ще п’ятеро – травмовані(фото)

У Волинській області сталася смертельна ДТП за участі двох громадян Польщі. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.

У пресслужбі ГУНП Волинської області раніше повідомляли, що на автодорозі, сполученням “Київ – Ковель – Ягодин”, поблизу села Годовичі Турійського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса, вантажівки та легкового автомобіля.

Попередньо, в ДТП одна людина загинула, п’ятеро травмувалися.

Наразі УНН стали відомі деталі події. За попередньою інформацією, водій вантажівки DAF XF, громадянин Польщі, не впорався з керуванням та на значній швидкості зіткнувся з автомобілем Mercedes Sprinter, під керуванням громадянина України 1984 року народження та автомобілем Volvo ХС60, під керуванням громадянином Польщі 1967 року народження.

У результаті зіткнення загинули двоє пасажирів Mercedes Sprinter. Крім того, троє пасажирів зазначеного авто та пасажир автомобіля Volvo були госпіталізовані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що всі 3 автомобілі – учасники ДТП – рухались в напрямку Ковеля: один легковик був припаркований на узбіччі, мікроавтобус перевозив пасажирів, за ним їхала вантажівка.

Наразі розпочато досудове розслідування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ДТП на Волині сталося через поляка:одна людина загинула, ще п’ятеро – травмовані(фото)