facebook

“Аж руки тремтять”: Зеленський вразив вступом своєї промови на Генасамблеї ООН. Просто сльози на очах

Президент України Володимир Зеленський почав свій виступ на 74-й сесії Генасамблеї ООН в Нью-Йорку зі спогади про оперного співака, українського воїна-добровольці Василя Сліпака, загиблого на Донбасі.

“Я розповім вам одну історію. Історію людини, для якої бути почутим стало сенсом життя, тому що він мав божественний голос – його назвали одним з кращих баритонів в світі”, – зазначив він.

Глава держави підкреслив, що кожен міг би особисто почути його неймовірний спів, але є річ, яка не дозволить це зробити, і показав кулю.

“Вона виглядає так… 12, 7 мм, які не просто зупинили його кар’єру. Вони зупинили його життя. Ось це коштує 10 доларів. І це вартість людського життя. Таких історій тисячі, таких куль – мільйони”, – додав Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Президент уточнив, що в результаті війни на Донбасі більше 13 00 загиблих, 30 000 поранених, 1,5 мільйона людей змушені покинути свої будинки.

“Щороку ці числа зростають. Ми потребуємо світової підтримки. Я розумію, всі присутні тут мають свої проблеми, але в сучасному світі, де ми живемо, немає чужої війни. Ніхто з вас не може відчувати себе в безпеці, коли йде війна в Україні. Фатальною може стати думка, що вас це не торкнеться”, – підсумував він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Аж руки тремтять”: Зеленський вразив вступом своєї промови на Генасамблеї ООН. Просто сльози на очах