facebook

Коронавірус виявили у другого українця

На круїзному лайнері Diamond Princess, який через виявлений на борту коронавируса стоїть на карантині біля берегів Японії, виявили другого зараженого українця. Про це повідомляє телеканал NHK.

Так, за станом на 10 лютого кількість заражених коронавірусів на борту круїзного лайнера зросла на 66 осіб, загальна кількість випадків досягло 136. Серед 66 нових хворих: 45 – японці, 11 – американці, 4 – австралійці, 3 – філіппінці. Один канадець, один британець і ще один українець. Люди з підтвердженим діагнозом будуть госпіталізовані, передає strana.ua.

Міністерство охорони здоров’я Японії продовжить карантин близько 3 600 пасажирів і членів екіпажу, які залишаються на лайнері, до 19 лютого.

Нагадаємо, член екіпажу цього круїзного лайнера став першим українцем з підтвердженим випадком коронавируса. Станом на 10 лютого він відчував себе добре, але перебував під наглядом медиків.

Лайнер Diamond Princess, який слідував за маршрутом по маршруту Кагосіма – Гонконг – Окінава, повинен був завершити плавання ще 4 лютого, проте через вірус на борту, досі знаходиться на карантині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Коронавірус виявили у другого українця