facebook

Жорстоке вбивство кур’єра Glovo: Убитий горем батько звернувся до українців. “На жаль не навчив його”

У центрі Києві знайшли тіло побитого кур’єра Glovo: батько хлопця розповів, що сталося

В кінці січня 2020 року в центрі Києва в покинутій будівлі біля ТРЦ Gulliver перехожі знайшли хлопця при смерті. Медики намагалися його реанімувати, але врятувати потерпілого не вдалося. Загиблим виявився кур’єр служби Glovo Григорій Клименко.

Його побили, пограбували і залишили помирати в покинутому приміщенні. Але після експертизи причиною смерті назвали переохолодження.

Тарас Клименко озвучив свою версію того, що сталося. Він розповів, що у сина вкрали телефон і гроші.

«Я, на жаль, не навчив його, що наше суспільство є співдружністю мегер і відьом, а він шукав серед нас піднесених натур. Безумовно, що є й такі, але мій улюблений син їх не зустрів. В кінцевому підсумку Його вбили за дорогий смартфон марки «Хуавей» і 1300 грошей з каси. Бережіть дітей, навчайте їх самообороні», – написав батько.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що за освітою Григорій філолог, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Останнім часом він жив окремо, знімав квартиру, підробляв кур’єром. Батько ділиться, що його син був дуже світлим і добрим хлопцем, це активно підтверджують і в коментарях. Тарас дякує всім за підтримку і просить лише про одне: щоб ті, хто бувають у церкві, поставили свічку або написали поминальну записку.

«Він дуже хороший хлопчик, занадто хороший для нашого світу», – пише горем убитий батько.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жорстоке вбивство кур’єра Glovo: Убитий горем батько звернувся до українців. “На жаль не навчив його”