facebook

Українці ледве не загинули на нелегальній фабриці з виробництва цигарок в Іспанії

Це перша в історії повноцінна нелегальна підпільна фабрика, яка забезпечувала всі етапи виробництва цигарок.

Цивільна гвардія Іспанії ліквідувала організовану злочинну групу, яка займалася незаконним виготовленням цигарок і незаконним обігом наркотиків. Про це повідомляє BBC.

Під час операції в підземному бункері, розташованому в чотирьох метрах під землею, було виявлено шість робітників з України та Литви, які дивом не загинули від задухи.

Повідомляється, що виробництво було виявлено в іспанській Малазі – це перша в історії повноцінна нелегальна підпільна фабрика, яка забезпечувала всі етапи виробництва цигарок – від підготовки тютюну-сирцю аж до упаковки і ламінації пачок з готовими цигарками.

У Європолі пишуть, що праця робітників оплачувалася, але їм не дозволялося виходити на поверхню, а привезли їх на роботу із зав’язаними очима.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

BBC повідомляє, що, коли почалися обшуки, люди, які відповідали за постачання повітря до бункера, розташованого під виробничими приміщеннями, зникли і не вмикали генератор постачання кисню, тому люди, які перебували під землею, ледь не задихнулися. Поліція не знала про існування другого підземного рівня і виявила заблокованих робітників лише завдяки щасливій випадковості.

За попередньою інформацією, підприємство працювало з 2019 року і приносило власникам близько 625 000 євро прибутку на тиждень.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українці ледве не загинули на нелегальній фабриці з виробництва цигарок в Іспанії