facebook

Достатньо пофарбувати ці речі, щоб кардинально змінити інтер’єр

З часом починає набридати навіть те, що спочатку шалено подобалося. І якщо якісь дрібниці можна просто замінити, та навряд чи ми підемо купувати при першому такому відчутті, наприклад, новий диван. Існують більш прості способи оновити дизайн.

Біла стінка — це завжди трохи нудно. Тому сміливо купуйте фарбу ніжного відтінку і робіть кухню яскравіше. Так шафи, які набридли отримають шанс на нове життя. А ви кожного разу, відкриваючи їх, будете радіти таким простим змінам.

Міжкімнатні двері

Так-так, звичайні двері у квартирі теж можна змінити. Не обов’язково фарбувати всю поверхню дверей, досить пофарбувати їх торець. І тут краще взяти відтінок яскравіше, але щоб, звичайно, він підходив під інтер’єр. Вам настільки сподобається таке рішення, що потім не будете розуміти, як раніше жили з звичайними однотонними дверима.

Дверний дзвоник

Найчастіше будинки у нас сірі, а двері класичні однотонні. Явно в таку компанію потрібно додати щось яскраве і незвичайне. Тому чудовим варіантом буде пофарбувати дверний дзвоник. Вибираємо якийсь помітний колір — і вперед розбавляти похмурі гами панельних будинків.

Комод

Колись це був самий улюблений білий комод, а зараз це меблі, які починають дратувати. Не поспішайте його викидати. Просто додайте щось нове. Як варіант можна пофарбувати деякі з ящиків в яскраві кольори. Так можна зберегти сімейний бюджет і розбавити однотонний інтер’єр яскравими акцентами.

Стіна

Якщо стіни в кімнаті білі або якогось дуже спокійного відтінку, то вам часом досить просто перемістити весь акцент на одну із стін. Пофарбуйте її в яскравий колір, і інтер’єр відразу заграє по-новому. До того ж це досить незвичайне рішення в дизайні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стеля

Якщо хочеться новизни, але чіпати стіни не ваш варіант, то можна звернути увагу на стелю. Додавши якийсь кольоровий малюнок або навіть просто пофарбувавши її, можна швидко та безвитратно оновити в звичний інтер’єр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Достатньо пофарбувати ці речі, щоб кардинально змінити інтер’єр