facebook

Рябошапка і Ситник. В ОП “злили” правду про екстрене засідання Ради. Зеленський готовий!

На позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбудеться 4 березня, парламентарі можуть розглянути питання про звільнення директора НАБУ Артема Ситника, а також відставку генерального прокурора України Руслана Рябошапки.

Про це повідомляє Telegram-канал “Політика Країни” з посиланням на джерела в Офісі президента.

“Про звільнення обох політичне рішення керівництво країни вже прийняло. З імовірністю близькою до 100% винесуть питання по Ситнику на голосування. За Рябошапку йдуть підготовчі заходи. Потрібно зібрати 150 підписів депутатів. І цим вже займаються”, – говорить джерело.

Як уже писала “Країна”, претензії до Ситнику у Офісу президента пов’язані з неефективністю його роботи і з підозрами у зв’язках з оточенням Порошенко. Більш того, він внесений до реєстру корупціонерів, що стало безпосереднім приводом для реєстрації постанови про відставку Ситника, під яким підписалося 216 депутатів.

Що стосується Рябошапки, то джерело розповіло, що головною причиною можливої ​​звільнення є гальмування справ щодо Порошенка з боку Офісу генпрокурора, а також відмова узгоджувати винесення “підозри” екс-президенту.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Рябошапка і Ситник. В ОП “злили” правду про екстрене засідання Ради. Зеленський готовий!