facebook

На Майдані Незалежності встановили бетонні проліски (фото)

Підходи до клумби вимостять мармуровою крихтою.

Вранці четвертого березня комунальники встановили на Майдані Незалежності скульптуру з бетонних пролісків. Її розташували на клумбі, де раніше знаходилася фотозона I love Kyiv, повідомляє Сьогодні.

Видання пише, що бетонні квіти встановлювали «під наглядом дизайнера від КП УЗН Шевченківського району». Посередині композиції – велика квітка, навколо неї сім менших.

Цей об’єкт є «подарунком киянкам» до Восьмого березня. Підходи до клумби вимостять мармуровою крихтою. Перед бетонними пролісками планують ще висадити живі квіти – тюльпани і гіацинти, але тільки якщо «це вписуватиметься в загальну композицію».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше на цьому місці була так звана фотозона – літери I love Kyiv, встановлені улітку 2017 року. Торік ці літери демонтували, бо їх пошкодили невідомі. Комунальники ще сподіваються відремонтувати інсталяцію. До речі, позаторік подібний знак демонтували в Амстердамі, бо той «популяризував масовий туризм».

«Сподіваємося, що на проліски руки у хуліганів не піднімуться, зрештою, квіти зроблені з бетону», – кажуть комунальники.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Майдані Незалежності встановили бетонні проліски (фото)