facebook

100-літні фотографії найкрасивіших жінок тих часів.

1. Лузонская жінка (Luzon Woman From The Philippines)

Ця жінка, з філіппінського острова Лузон, показує стиль і моду своїх днів. У той час, на початку 20 століття, американська мода вже почала надавати свій вплив, але традиційний Тагальський стиль все ще вельми більш очевидний.

2. Анна Мей Вонг (Anna May Wong Was The First Chinese American Movie Star)

Анна Мей Вонг (3 січня 1905 р. — 2 лютого 1961) — перша кіноактриса китайського походження, яка добилася популярності в голлівуді. Змогла зробити чудову кар’єру акторки не дивлячись на вельми поширені расистські настрої того часу. Вонг часто доводилося змагатися з білими жінками за азіатські ролі. У 1936 році Вонг побувала в Китаї, відвідавши Пекін і Шанхай. Проте з-за протесту громадян, які вважали, що її робота в Голлівуді ганьбить країну, актрисі не дозволили відвідати рідне село її предків.

3. Лілі Елсі (Lily Elsie, English Actress And Singer)

Лілі Елсі (8 квітня 1886 — 16 грудня 1962 року) була англійською акторкою і співачкою Едвардіанської ери. Вона славилася своїм грецьким профілем, блакитними очима і граціозними рухами. Роль веселої вдови однойменної оперети Франца Легара (1907 рік) зробила її справжньою зіркою.

4. Ганна Павлівна Павлова (Anna Pavlovna Was A Russian Prima Ballerina)

Ганна Павлівна Павлова (31 січня 1881 — 23 січня 1931 рр.) — російська акторка балету, прима-балерина Маріїнського театру у 1906-1913 роках, одна з найбільших балерин XX століття. Після початку Першої світової війни оселилася в Великобританії, постійно гастролювала зі своєю трупою по всьому світу, виступивши в більш ніж 40 країнах і у багатьох з них вперше представивши мистецтво балету. Гастролі Анни Павлової сприяли утвердженню світової слави російського балету. Хореографічна мініатюра-монолог «Вмираючий лебідь» у виконанні балерини стала одним з високих еталонів російської балетної школи.

5. Ріта Мартін (Rita Martin)

Ріта Мартін була моделлю і почала свій кар’єрний творчий шлях в 1897 році. Вона була моделлю для численних фотосесій, обожнювана сотнями фотографів. А потім і зовсім стала еталоном краси. Пізніше вона і сама стала фотографом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

6. Марія-Луїза Дерваль (Louise Derval)

Марія-Луїза Дерваль була французькою актрисою і славилася дуже неординарною красою. Вона відома за роллю у фільмі «Блазень Шико».

7. Прекрасна Отеро (Кароліна Отеро) (Carolina “la Belle” Otéro Was A Spanish-born Dancer And Actress)

Кароліна Отеро (4 листопада 1868 — 10 квітня 1965), або Прекрасна Отеро — французька співачка і танцівниця іспанського походження, зірка і символ прекрасної епохи. Виступала в паризькому театрі Фолі-Бержер, концертному залі “Олімпія”. Гастролювала в Австро-Угорщині, США, Аргентині, Росії, познайомилася з Распутіним. Серед її прихильників були Вільгельм II, Микола II, Леопольд II, Альфонс XIII, Едуард VII, Арістід Бріан, Габріеле д’Аннунціо і багато інших. З-за неї стрілялися на дуелях, її портрети писали багато художників, модні фотографи знімали її для поштових листівок.

Вирізнялася вражаючою життєвою силою і хворобливою пристрастю до азартних ігор.

У 1910 пішла зі сцени, переїхала в Ніццу. Жила в самотності на допомогу, яку їй виплачувало казино Монте-Карло в пам’ять про ті мільйони франків, що Кароліна Отеро програвала тут раніше.

8. Міс Валлі, Валлі (Miss Valli Valli)

Міс Валлі, Валлі, народжена в Німеччині акторка водевілю і німого кіно. Вона дебютувала яу акторка, коли їй було 12 років. Вона грала в основному в Англії, а потім і в США.

9. Принцеса Вікторія Луїза Прусська (Princess Viktoria Luise Von Preußen)

Прусська принцеса була надзвичайно розумна і красива. Її назвали на честь прабабусі великої королеви Англії Вікторії.

10. M. Thermonde

11. Мата Харі (Margaretha Geertruida Macleod Known Better By The Stage Name Mata Hari)

Виконавиця екзотичних танців і куртизанка, яка служила так само шпигуном у Франції під час першої Світової війни. Виявилося, що вона була подвійним агентом і працювала на Німеччину. Згодом була страчена в 1917 році.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

100-літні фотографії найкрасивіших жінок тих часів.