facebook

Що станеться, якщо ви образите сильну жінку

Коли ви завдасте болі сильній жінці, ви виб’єте її з колії. Вона звикла контролювати свої емоції. Зазвичай, вона може впоратися з усім, що життя посилає їй. Але, коли ви розбиваєте їй серце, їй треба час, щоб вилікуватися. Залишатися в ліжку з купою носових хусток. Плакати, поки ніхто не чує. Запитувати, чи знайде вона колись справжню любов. У такі хвилини вона може стати вразливою, слабкою, але вони необхідні для її зцілення.

Коли ви завдаєте біль сильній жінці, вона переглядає свої пріоритети. Ви змушуєте її задуматися, чому вона колись дозволила такій людині, як ви, проникнути в її життя, і чому вона дозволила власним стандартам опуститися настільки низько. Ви змушуєте її думати про те, що ще може запропонувати їй цей всесвіт, про те, що ще вона хоче випробувати, крім любові. Ви змушуєте її ясно бачити перспективи і нагадуєте про те, хто вона.

Коли ви раните сильну жінку, ви побачите її силу. Ви побачите, що вона йде від вас без істерики, крику і биття навколишніх предметів. Ви будете спостерігати, як вона йде з самоповагою, упевненістю в собі і гідністю. Ви будете дивитися, як вона йде і дивуватися, чому ви вирішили відпустити її.

Коли ви завдасте болю сильній жінці, ви назавжди її втратите. Ви будете видалені з друзів зі всіх облікових записів в соціальних мережах. Ваше ім’я буде стерто зі списку контактів її телефону. Ви станете частиною минулого, тому що вона — не та людина, яка дозволяє негідним її людям залишатися в її житті.

Коли ви спричините біль сильній жінці, ви тимчасово раните її. Вона не проведе залишок своїх днів, думаючи про вас. Як тільки пройде достатньо часу, вона з посмішкою згадає ваші відносини. Вона не пошкодує про них і не засмутиться, коли подумає про них, тому що вона зрозуміє, що перебування з вами зробило її кращою людиною, допомогло зрозуміти, чого і кого вона дійсно заслуговує.

Коли ви спричините біль сильній жінці, ви допомагаєте їй стати ще сильнішою. Ви дозволяєте їй рухатися вперед, зосередитися на собі, вирішувати, хто вона і чого хоче від нових відносин. Ви даєте їй можливість вивчити всі варіанти. Знайти того, хто їй підходить, і, що найбільше важливо, знайти себе.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли завдаєте болю сильній жінці ви робите боляче собі. Ви відмовляєтеся від можливості провести життя з тією, хто буде ставитися до вас з повагою, хто допоможе встати, коли ви впадете, хто буде вкладати всі зусилля у відносини. Ви втрачаєте вірну і правдиву жінку з діамантовим серцем і золотою душею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що станеться, якщо ви образите сильну жінку