facebook

Якщо регулярно спати без одягу, ось що буде з вашим тілом! Я й гадки не мала

Багато сперечаються про те, як потрібно лягати спати: в одязі або без неї? Вчені провели ряд досліджень, результати яких просто шокували. Виявилося, що спати без білизни набагато корисніше. А як це впливає на сон?

Багато хто вважає, що одяг допоможе захистити від різних бактерій або грибків, але це далеко не так. Піт на поверхні оголеного тіла висихає набагато швидше, що дозволяє позбутися від розмноження бактерій.

Відмінно відновити шкіру можна при регулярному сні без білизни. Це обумовлено більш інтенсивною роботою сальних залоз. Шкіра в цьому випадку зможе засвоїти швидше і простіше багато з корисних речовин. Швидкість обміну речовин в цьому випадку значно збільшується.

Повноцінний сон можливий тільки тоді, коли людина засинає без одягу, яка в свою чергу значно порушує природну регуляцію температури тіла. Тому одягнена людина уві сні часто ворушиться. Безумовно, це може істотно впливати на якість сну.

Коли люди сплять в одному ліжку, то контакт поверхонь шкіри може призводити до виділення гормонів кохання. Такий вид гормонів вчені називають «окситоцином». Виділення цього гормону в значній мірі підвищує чуттєвість відносин, зміцнює довіру і дозволяє виникнути близькості між людьми. Крім того, сон без одягу допомагає знизити серцебиття.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сон нагим дозволить поліпшити метаболізм, бо в організмі людини знизитися рівень кортизолу. Тому спати без одягу можна порекомендувати всім, хто хоче схуднути.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Якщо регулярно спати без одягу, ось що буде з вашим тілом! Я й гадки не мала