facebook

“Все життя буде тяжким”: астрологи назвали жіночі імена, які приносять нещастя

Астрологи назвали жіночі імена, які приносять нещастя.

Варвара

З грецької це ім’я означає іноземка або ж жорстока. Вона має надзвичайно сильну енергетику. Характерними рисами жінки з таким іменем є наполегливість, рішучість та войовничий дух. Саме це може спричинити неприємності для власниці такого імені. Варвара дуже вразлива, завжди тримає образи в собі і відкривається лише невеликій кількості близьких людей. Така жінка часто занадто вимоглива до себе й оточуючих, що приносить їй незадоволення життям. Однак Варвара дуже розсудлива та розумна.

Інга

Ім’я має скандинавське походження. Інга – це одне з імен скандинавського бога родючості Фрейра, тому означає «під захистом Інги». З дитинства власниці такого імені цікавляться буквально всім, часто перебільшують та брешуть. Інга схильна проявляти чоловічу енергетику і має багато протиріч. Вона часто допускається помилок, але все одно відстоює свою точку зору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вікторія

З латинської перекладається як «перемога». Це ім’популярне у нашій країні. Воно асоціюється з владою, силою та мужністю. Вікторія любить бути в центрі уваги, нерідко проявляє бунтівну поведінку та ненавидить дотримуватися правил. Такі жінки проявляють наполегливість та досягають свого у будь-який спосіб. Вони важко переживають невдачі та потребують постійної похвали.

Любов

Таке ім’я говорить саме за себе. Жінки з іменем Любов надто емоційні та вразливі. Вони повністю віддаються своєму обранцю, що призводить до частих розчарувань і любовних драм. Головна риса Любові – поступливість, вона майже ніколи не конфліктує та з усіма прагне зберегти гарні відносини.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Все життя буде тяжким”: астрологи назвали жіночі імена, які приносять нещастя