facebook

Названо способи мати привабливий вигляд у ліжку

Не варто відмовляти партнеру в близькості, якщо ви самі цього хочете, але не можете подолати сором’язливість.

Експерти WomanHit дали кілька порад щодо підготовки, які знімуть зайву скутість і допоможуть вам розкритися.

Сонячний “поцілунок”

Доглянута шкіра – обов’язковий пункт у підготовці до ідеальної ночі. Навіть якщо за вікном не спостерігається сонця, легкий загар можна отримати й іншими способами. Більшість чоловіків обожнюють злегка засмаглу шкіру, а все тому, що засмага візуально робить нас стрункішою і більш підтягнутою.

Пілінг – маст-хев

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви з якихось причин проти засмаги, це не означає, що пункт з турботою про шкіру потрібно пропускати. У будь-якому випадку ваше тіло повинне бути гладким, без загрубілих стоп, а отже, вам на допомогу прийде звичайний пілінг, але робити його частіше від трьох разів на тиждень не рекомендується.

Увага до всіх частин тіла

Зона бікіні у процесі підготовки до ночі з коханим партнером вимагає підвищеної уваги з вашого боку. Занадто велика площа оволосіння, як і повна відсутність волосся, швидше викличуть здивування чоловіка, аніж потяг.

Підбираємо білизну

Тут діє одне з головних правил – приховуємо недоліки й підкреслюємо принади. Не беріть білизну на розмір меншу в надії візуально приховати сантиметри – ви зробите ще гірше. Щоб почуватися справжньою королевою, орієнтуйтеся на власні відчуття – білизна повинна тішити ваше око, добре сидіти й надавати впевненості, а не додавати хвилювання з розряду “хоч би не розійшлися шви”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Названо способи мати привабливий вигляд у ліжку