facebook

“Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого”: Від коронавірусу помеp 30-річний чоловік

В Олександрівській лікарні Києва помеp 30-річний чоловік з коронавірусом, за життя якого лікарі боролися протягом декількох тижнів.

Протягом всього лікування він перебував у важкому стані, повідомила на своїй сторінці в Facebook головний лікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко.

“На жаль, ми втратили пацієнта. За його життя ми боролися останні кілька тижнів. Протягом усього лікування пацієнт був важким, з прогресуючим погіршенням, що призвело до підключення до апарату ШВЛ (штучна вентиляція легенів) і ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація – метод насичення крові киснем при розвитку важкої гострої дихальної недостатності)“, – написала головлікар.

Антоненко від себе і лікарів лікарні висловила співчуття рідним і знайомим померлого.

Відзначається, що помеpлим є 30-річний чоловік Кирило. Його дружина Валерія В’юшіна в Instagram уточнила, що похоpони відбудуться 7 квітня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нажаль …Сьогодні ми втратили пацієнта.За його життя ми боролись останні кілька тижнів. Протягом всього лікування…

Gepostet von Lyudmila Antonenko am Montag, 6. April 2020

“Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого. Завтра похорон. Будь ласка, не дзвоніть мені”, – написала дівчина.

У свою чергу Антоненко уточнила, що ще один пацієнт на ЕКМО знаходиться у важкому і нестабільному стані.

Станом на 7 квітня в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні перебувають 65 пацієнтів. У 43 підтверджено діагноз коронавірус, 20 – з підозрою, 4 – в реанімації, 1 на ЕКМО.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого”: Від коронавірусу помеp 30-річний чоловік