facebook

Скільки субот довелося б відпрацювати через карантин

Колишній міністр Дмитро Дубілет запропонував ідею ввести 6-денний робочий тиждень, щоб відпрацювати карантин. 24 канал спробував підрахувати, скільки субот довелося б працювати у такому випадку.
Наразі не відомом скільки часу триватиме карантин, але поки Кабмін вирішив продовжити його до 24 квітня 2020 року.

Якщо 6-денний робочий тиждень буде запроваджено одразу після закінчення карантину, тобто 24 квітня (це п’ятниця), то відпрацьовувати по суботах довелось б з 1 травня. 6-денні робочі тижні тривали б майже 7 місяців, до 21 листопада 2020 року. Українці за цей час відпрацюють 30 субот.

Карантин в Україні: коротко

Карантин на всій території України через пандемію коронавірусу запровадили 12 березня. Спершу він мав протривати до 3 квітня, однак згодом його продовжили до 24 квітня.
Закриті непродовольчі ринки, ТРЦ, заклади громадського харчування, кінотеатри, фітнес-клуби і салони краси.
З 25 березня в усіх регіонах України ввели режим надзвичайної ситуації.
Верховна Рада 17 березня посилила відповідальність, щоб запобігати випадкам навмисного зараження населення коронавірусом і поширення хвороби.
Від 16 березня на територію України заборонено в’їзд іноземців, а від 17 березня обмежене міжнародне пасажирське авіа-, залізничне та автобусне сполучення.
27 березня Україна повністю закрила свої кордони для пасажирських перевезень.
Люди, які відвідували країни/регіони з місцевою передачею вірусу в громаді відповідно до ситуаційних звітів ВООЗ, повинні перебувати на обсервації впродовж 14 днів з метою недопущення занесення нових випадків хвороби на територію України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скільки субот довелося б відпрацювати через карантин