facebook

“Зупиніть її хтось”: Тимошенко влаштувала “корупційну” істерику. Українці шоковані – Зеленський не пробачить

На вимогу “Батьківщини” керівники фракцій погодилися на створення слідчої комісії з розслідування фактів корупції в податковій і на митниці, викритих колишнім міністром фінансів Ігорем Уманським.

Про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді за результатами ініційованої “Батьківщиною” наради лідерів фракцій, передає Апостроф.

“На наступному позачерговому засіданні парламенту буде створена ТСК щоб детально розібратися з тим, які корупційні оборудки здійснюються в податковій, на митниці і позбавляють бюджет країни доходів в 120 млрд гривень на рік. Комісію запропонували очолити народному депутату Івану Крулько”, – повідомила лідер “Батьківщини “.

Юлія Тимошенко зазначила, що лідери фракцій домовилися дати розпорядження Рахунковій палаті провести ретельне розслідування викритих зловживань.

“Я переконана, що консолідація всіх фракцій з перевірки корупції означає, що ми реально зможемо розібратися в суті справи, зупинити корупцію, і якщо все це буде доведено – повернути” втрачені “доходи бюджету. Це допоможе під час кризи підтримати і підприємців і людей, і охорону здоров’я та освіту і відновити справедливість. “Батьківщина” не дозволить владі обкрадати українців! ” – резюмувала Юлія Тимошенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Зупиніть її хтось”: Тимошенко влаштувала “корупційну” істерику. Українці шоковані – Зеленський не пробачить