facebook

7 порад як вибратися з ж..и і почати жити

Приблизно 99% людей в тій чи іншій мірі відчувають себе нещасними. Це просто шок! У нас можуть бути різні початкові умови, різний рівень забезпеченості і комфорту, але це абсолютно не заважає нам жити пліч-о-пліч з людьми, речами і ситуаціями, які приносять нам біль і розчарування. І повільно, але вірно занурюватися в стан, який психологи називають «внутрішньособистісним конфліктом», «кризою», а люди простіше – «повної Ж».

Що ж робити?

Якщо ж вам набридло виживати і ви хочете почати жити яскравим, повноцінним життям, то існує безліч способів і методик досягти цього. Хочу дати вам 7 перевірених порад, дотримання яких на 100% повернуть ваше життя на краще і наповнять його змістом, щастям і гармонією.

Почніть вести активний спосіб життя.

Про це вже сказали тисячі розумних людей, а мені залишається лише ще раз це повторити. Ведіть здоровий і активний спосіб життя. Робіть зарядку, бігайте, ходіть в тренажерний зал, займайтеся яким-небудь видом спорту, частіше бувайте на свіжому повітрі, гартуйте організм. По-перше, ви позбудетеся від існуючих і гарантовано захиститеся від майбутніх захворювань. По-друге, ви завжди будете сповнені сил, бадьорості та енергії. По-третє, ваш мозок буде працювати як комп’ютер, видаючи класні ідеї та рішення з шаленою швидкістю. По-четверте … Можна продовжувати до безкінечності.

Почніть правильно харчуватися. 

Це другий спосіб прокачати свій організм, підвищити енергетику і розпрощатися з хворобами. Сучасні продукти, пропоновані в супермаркетах, здоровими не є за визначенням – вони служать лише джерелом доходу для їх виробників. Тому ваше друге завдання – скласти план харчування зі здорових продуктів і неухильно його дотримуватись. Здорові продукти – це все те, що виросло на землі або бігало по землі =) М’ясо, яйця, молочні продукти, фрукти, овочі, горіхи, ягоди, каші, натуральні соки – все це джерела корисних речовин, які нашому організму потрібні не менше, ніж повітря.

Зав’язуйте з «проявами суспільного споживання».

Це покупка непотрібних, але гарних речей. Це прагнення купувати речі лише для того, щоб здаватися гарнішими або багатшими від оточуючих. Це покупка речей з волі якогось спонтанного, нічим не обґрунтованого «я хочу». Третій крок, який ви можете зробити – це перестати купувати непотрібні або «статусні» речі і почати вести контроль своїх фінансів.

Займайтеся тим, що вам подобається.

Витрачати чверть дня на сон і ще половину – на нецікаву роботу – це вкрай нерозумна трата часу. Якщо ж у вас такий режим життя протягом кількох років, то це загрожує тим, що більша частина життя пройде повз вас даремно і ви просто нічого не здобудете.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ставте цілі і будуйте плани.

Безцільне життя – це просто трата часу, як кажуть американці, «waste of time». На жаль, в школі нас вчать геометрії, хімії та іншим важливим наукам, але зовсім не розповідають про те, як і навіщо потрібно ставити цілі і будувати плани для їх досягнення. А, між тим, спробуйте уявити капітана корабля, який виходить в рейс без карти та інструментів навігації. Однак життя – не корабель, це більш складна штука, і її «безцільність» зазвичай протікає непомітно, але при цьому супроводжується рядом симптомів. Проблеми зі здоров’ям, з грошима, з роботою, у відносинах з іншими людьми – це все наслідки того, що ми пливемо за течією і не будуємо ніяких планів на життя. Зате ми дуже любимо мріяти про краще життя.

Вчіться.

Отримання нових знань і вивчення чужого досвіду – ключ, який відкриє перед вами безліч дверей і покаже шлях до вирішення найрізноманітніших проблем. На жаль, вчені ще не навчилися передбачати майбутнє і точно сказати, що вам в житті знадобиться, а що – ні, не може ніхто. Однак точно відомо, що все, що з вами може трапитися, з гарантією 99% вже описано в книгах, статтях, фільмах і так далі. Тому шостий крок, як казав Ленін, – вчитися, вчитися і ще раз вчитися.

Розвивайтеся духовно.

Останній крок за списком, але, ймовірно, перший за значенням. Духовний розвиток, на відміну від усього перерахованого вище, не допомагає знаходити рішення проблем, але дає щось більше. Воно допомагає людині більш глибоко зрозуміти пристрій і закони світу, в якому ми існуємо, і вчить жити в гармонії з оточуючими і з самим собою. Людина може бути здоровою, сильною і багатою, але в той же час – нещасною, бо не змігла знайти місця у своєму світі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

7 порад як вибратися з ж..и і почати жити