facebook

Нардепка Піпа замовила “тітушок” для боротьби з “бєспрєдєлом” у Львові

Народну депутатку України від “Голосу” Наталію Піпу зловили на використанні “тітушок” під виглядом “обурених мешканців міста Винники”.

Як відомо, віднедавна Піпа почала боротися із будівництвом дитячо-юнацького спортивного табору у місті Винники, що під Львовом. Для цього депутатка збирає акції протесту – як у самих Винниках, так і в соцмережах.

Як вдалося з’ясувати, усі троє користувачок лише вдають зі себе «стурбованих місцевих мешканців», адже реально проживають далеко від Винників. Так, Галина Чесанюк (вона ж — Галина Париняк) проживає на вул. Крушельницької (центр Львова, Галицький р-н), Ірина Бойчук — на вул. Золота (Шевченківський р-н), а Надія Мориквас —на вул. Сяйво (Левандівка, Залізничний р-н).

Те, що акції протесту проти будівництва у Винниках, організовані Піпою, більше схожі на політичні розбірки, ніж на «захист інтересів громади», стало очевидно ще на засіданні у Львівській облраді 17 квітня.

Тоді Піпа прозвітувала в «Фейсбуці», як із боями прорвалася на таємне засідання щодо Винників, після чого з’ясувалося, що зустріч організувала сама Піпа. Камери телеканалу НТА зафіксували список учасників засідання, в якому ініціаторкою було названо Анну Филистин —помічницю нардепа Піпи (згідно з даними сайту Верховної Ради України).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нардепка Піпа замовила “тітушок” для боротьби з “бєспрєдєлом” у Львові