facebook

“Плювати він хотів”: Шмигаля викрито! Тут стоїть його підпис, скандальний документ побачила вся країна. Який цинізм

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль особисто дав письмовий дозвіл на роботу ТОВ Епіцентр К ще 18 березня поточного року.

“Ось звичайне ТОВ” Епіцентр “направляє на ім’я прем’єра листа з питанням” А чи можна нам працювати?“. Я так розумію, що все ТОВ України повинні уточнювати виключно особисто у прем’єра. Але відбувається диво. Прем’єр не тільки відповідає і дає добро на роботу, але і робить це день в день. Тобто максимум вранці “Епік” відправив лист прем’єру, а вдень він вже вивчив питання і особисто благословив. Чари, не інакше“, – написав у Facebook блогер Денис Гороховський.

Автор повідомлення підкреслює, що, зрозуміло, середньостатистичні приватні підприємці не могли отримати від прем’єра персональний дозвіл на роботу під час карантину. Тому неможливо не помітити тут корупційну складову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У документі наголошується, що згідно з постановою Кабінету міністрів № 211 від 11 березня 2020 року, заборона не поширюється на об’єкти торгового і побутового обслуговування населення, які продають засоби гігієни, вироби медичного призначення та засоби зв’язку.

“З цього приводу звертаю увагу на необхідність проведення дезінфекційних заходів, забезпечення проведення посиленого моніторингу та контролю за виконанням санітарно-епідеміологічних заходів, а також проведення температурного скринінгу”, – йдеться в документі.

Документ підписав Денис Шмигаль в день отримання листа від власників Епіцентру.

Також телеграм-канал Резидент повідомляє, що Камбін перетворюється на філію Ахметова, а рішення про перетворення роботи блоків АЕС можуть викликати техногенну катастрофу.

“На шкоду населенню, але в інтересах Рината Леонідовича, Шмигаль вирішив зменшити потужності державних атомних електростанцій і збільшити закупівлі в вугільних ТЕС. Ті самі що належать компанії Ахметова ДТЕК.

Державні АЕС дають найдешевшу електроенергію, а закупівля у Ахметова буде коштувати в 3-4 рази дорожче. Дивне рішення Уряду, але тут все гранично ясно, просто Шмигаль лобіює інтереси українського олігарха і «плювати він хотів», що це призведе до підвищення тарифу для населення і для промисловості.

Зокрема, Уряд планує вже 10 травня призупинити роботу трьох блоків АЕС і знизити потужності ще п’яти. Через це Україна втратить 40% дешевої електроенергії і повинна буде закуповувати її дорожче в три рази.
Нова схема відіб’ється на комунальних платіжках і цінах, зпочатку в магазинах, а потім по ланцюжку ціни на електроенергію будуть збільшуватися і для кінцевого споживача.

Для кожного з українців! “, – йдеться в повідомленні каналу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Плювати він хотів”: Шмигаля викрито! Тут стоїть його підпис, скандальний документ побачила вся країна. Який цинізм