facebook

У Кривому Розі п’яний чоловік “замінував” квартиру батьків Зеленського через низьку пенсію

У Кривому Розі п’яний чоловік “замінував” квартиру батьків Зеленського через низьку пенсію


Чоловік пояснив такий вчинок тим, що його не влаштовує розмір пенсії в 2000 гривень і він хотів поговорити про це із Зеленським.
У Кривому Розі затримали 59-річного чоловіка, який по телефону погрожував підірвати квартиру в багатоповерхівці в Металургійному районі міста. Про це APnews пише з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Зазначається, що повідомлення про мінування надійшло у поліцію 15 лютого.

На місце одразу виїхали правоохоронці. Після того, як поліцейські переконалися, що господарям квартири нічого не загрожує, були проведені оперативні заходи для встановлення особи.

За кілька годин поліцейські встановили особу “мінера”. Ним виявився 59-річний безробітний місцевий житель. Чоловіка виявили за місцем його проживання у стані алкогольного сп’яніння. У нього вилучили сім-карту та телефон, з якого він повідомив про замінування.

Поліцейські у коментарі виданню “Страна” повідомили, що зловмисник погрожував підірвати квартиру батьків президента України Володимира Зеленського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік пояснив такий вчинок тим, що його не влаштовує розмір пенсії у 2000 гривень. Після появи поліцейських, “мінер” заявив, що він не планував нічого підривати, а просто мав намір поговорити з президентом Зеленським.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Як повідомляв APnews раніше, Зеленський заявив про готовність вакцинуватися від COVID-19 у прямому ефірі, щоб “показати приклад”. Крім того, президент планує вакцинувати і своїх батьків.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Кривому Розі п’яний чоловік “замінував” квартиру батьків Зеленського через низьку пенсію