facebook

Єгипет оголосив про відкриття готелів Хургади і Шарм-ель-Шейха: озвучені дата і умови

З 15 травня відкриються готелі популярних єгипетських курортів в Хургаді і Шарм-ель-Шейху, але з певними обмеженнями.

Спочатку у готелі допускатимуть лише громадян країни. Коли відкриються кордони для іноземних туристів, їм доведеться надавати довідки про відсутність коронавірусу COVID-19, пише “Інтерфакс-Україна” з посиланням на місцеві ЗМІ.

“Відповідно до розпорядження міністерства туризму і у справах старожитностей Єгипту, готелі Шарм-ель-Шейху і Хургади відновлять роботу 15 травня. На першому етапі завантаження готелів повинне зберігатися на рівні 25% з подальшим його збільшенням до 50% на початок червня”, – сказано в повідомленні.

Голова відомства Халед аль-Анані уточнив, що готелі повинні строго дотримуватися рекомендацій влади. У них має бути цілодобова медична служба, співробітників необхідно щодня тестувати на коронавірус і забезпечувати їх засобами захисту.

Також обов’язково потрібно проводити дезінфекцію приміщень і території готелю, вимірювати температуру у постояльців, забезпечити їх засобами дезінфекції. Прибирання номерів потрібно проводити раз на день, а місць громадського користування – щогодини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У разі порушень у готеля відкличуть ліцензію і закриють.

Як повідомляли вже, турецькі готелі влітку працюватимуть з обмеженнями. Вони будуть заповнені максимум на 60%, при заселенні у туристів будуть вимірювати температуру і видавати маски. Також визначать карантинну зону, куди будуть відправляти постояльців з підозрою на коронавірус.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Єгипет оголосив про відкриття готелів Хургади і Шарм-ель-Шейха: озвучені дата і умови