facebook

Малесенькому прикарпатцю потрібно за добу зібрати 10 тисяч на операцію

Передчасно народжений Юрчик, попри невтішні прогнози медиків, вже кілька місяців живе з мамою у лікарні, а сьогодні потребує нашої з вами допомоги.

Батьки хлопчика Шикман Василина та Юрій живуть в с Пробійнівка на Верховинщині. Розповіла історію малюка Координатор Асоціації батьків передчасно народжених дітей “Ранні пташки”Анна Ленів, повідомляє Бліц-інфо.

За словами жінки, мама хлопчика готувалася до новорічних та різдвяних свят та зовсім не підозрювала, що цей 2020 Новий Рік вони зустрінуть вже уп’ятьох, адже в сім’ї вже є дві донечки 3 та 5 років, вони чекали на братика в лютому. Юрчик народився на 33-му тижні в Івано-Франківському перинатальному центрі 25 грудня 2019, з вагою 1700г. Прогнози були хороші і їх з мамою 30 грудня перевели до обласної дитячої клінічної лікарні на виходжування. Все було добре. На початку січня хлопчику стало гірше… і вже чотири місяці лікарі боряться за життя малюка. У нього проблеми з легенями, адже 8-й місяць вагітності важливий саме розвитком легень, і в діток народжених на цьому терміні часто виникають саме дихальні проблеми.

“Отже, Василина з Юрчиком вже 5-й місяць знаходяться на виходжуванні, кошти сім’ї вже вичерпались, збирали для них всім селом, зичили де могли. Тепер наша черга підтримати цю сім’ю, це вперше коли звернулась лікар по допомогу для мами, це дуже приємно дякуємо за чуйність Олені Михайлівні Олійник. Хлопчик потребує оперативного втручання в столичному ОХМАТДИТі, кошти потрібні на перевезення з Івано-Франківська до Києва спеціальним реанімобілем з супроводженням медичної бригади. Рахунок готує лікарня на суму 10 тисяч гривень. Саме таку суму збираємо на картку волонтера. Волонтером берусь стати сама, я дуже хвилююсь, адже беру тепер на себе відповідальність. Кошти потрібно перевести завтра, у нас є одна доба щоб зібрати 10 тисяч гривень, якщо не встигнем то перенесуть можливо на вівторок, але кожен день на рухунку“, – написала Аннна Ленів.

Реквізити для допомоги:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

5169 3600 0852 4310 – Ленів Ганна Володимирівна

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Малесенькому прикарпатцю потрібно за добу зібрати 10 тисяч на операцію