facebook

У Туреччині заблоковано виліт літака із 5 українцями: люди через аферу живуть у повній антисанітарії, перші деталі

У Туреччині на борту військового літака ВПС Анголи від 15 травня перебувають п’ять громадян України, натомість українське МЗС ніяким чином не реагує, щоб визволити цих людей фактично з полону.

Повітряне судно Ан-72 в ніч з 14.05.2020 на 15.05.2020 здійснило безпідставний виліт з аеропорту Одеса до турецького аеропорту Даламан. Мета – уникнення відповідальності посадових осіб.

Пан Ліщук зазначає, що військовий АН-72 знаходився під арештом, що був накладений рішенням суду. Однак шахрайські, за припущенням пана Ліщука, дії очільника ТОВ «БСА Інжинірінг» такого собі Молода Ю.О. призвели до можливості здійснення безпідставного польоту до Туреччини. Повітряне судно затримане в Даламані через відсутність дозволів на політ до Анголи.

Наразі українські громадяни перебувають в абсолютно антисанітарних умовах у літаку, вони практично залишились сам-на-сам із проблемою.

«ТОВ «БСА Інжинірінг» безпідставно забезпечило виліт іноземного військового літака в несправному технічному стані. «Екіпаж» літака став заручником ситуації», – пояснив директор ТОВ «Чорноморські авіалінії».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я не говоритиму про мотиви, чому ці люди, що називають себе «екіпажом», погодились на цей рейс у несправному літаку. У жодного з них навіть не було необхідних посвідчень для польотів на військовому повітряному судні. Умови проживання у літаку дуже небезпечні: зовні температура повітря вдень + 36, вночі +20 С. А вони весь час на облавку вантажного літака. Це може закінчитись дуже погано», – наголошує Володимир Ліщук.

Наразі відомо, що на борту літака перебувають такі громадяни України: Ісмагілов Марат, Вдовін Сергій, Балинський Андрій, Кравцов Максим та Маленко Олександр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Туреччині заблоковано виліт літака із 5 українцями: люди через аферу живуть у повній антисанітарії, перші деталі