facebook

Загрожує 5 років в’язниці – копи покусали та побили свого начальника через прогули

Жорстокий злочин стався на Житомирщині.

На Житомирщині судитимуть двох правоохоронців, які напали на свого керівника, побили, а також покусали його під час виконання ним службового обов’язку.


Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Як відзначається, побили поліцейські свого начальника тільки через те, що він намагався вияснити, чому один з копів не відвідує роботу.

“Начальник одного з відділів Управління патрульної поліції в Житомирській області, дізнавшись про місцезнаходження прогульника, разом з патрульними прибули до помешкання інспекторки зі зав’язків з громадськістю. Побачивши начальника поліцейський вдарив його по голові, повалив на землю та почав душити”, – йдеться в повідомленні.

В результаті інші правоохоронці намагалися відтягнути свого колеги та одягнути на нього кайданки. В цей час власниця помешкання, інша поліцейська, спробувала зупинити дії правоохоронців і вкусила керівника відділу за плече.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі ж обом працівникам патрульної поліції було повідомлено про підозру. У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Загрожує 5 років в’язниці – копи покусали та побили свого начальника через прогули