facebook

Стильна Надя Дорофєєва підкинула шанувальникам модну задачку

Співачка захопила ефектним луком і задала питання фанам

Екс-учасниця дуету “Время и Стекло” Надя Дорофєєва може похвалитися витонченою фігурою і відмінним почуттям стилю. Її образи регулярно викликають захоплення у фанатів – не дарма ж співачка також є власницею власного магазину стильного одягу.

Красуня із задоволенням сама ж його і демострує, влаштовуючи примірки і яскраві фотосети. На новому фото в своєму Instagram зірка похвалилася стильним образом, а заодно і підкинула шанувальникам модну задачку.

На знімку Надя відображена в багатошаровому вбранні – чорній водолазці, а також довгій блідо-рожевій спідниці з пікантним розрізом і вставкою з чорної тканини. На плечі артистка накинула чорний піджак, а завершують лук чорні черевики на масивній підошві.

Дорофєєва стоїть біля підніжжя сходів, притулившись до поручнів. Вона дивиться на екран телефону, прикривши іншою рукою своє обличчя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Спідниці чи штани?” – поцікавилася співачка у фоловерів, причому англійською мовою.

Надя також виклала пару кадрів в тому ж вбранні на вулиці, де вона весело ганяла голубів.

Користувачі мережі активно діляться своєю думкою з поставленого питання в коментарях, не забуваючи і про компліменти для улюбленої артистки.

Красива, божественна, чарівна неймовірна
Яка гарна
Красуня
Тільки штани нічого більше
Вааау, стиль просто відвал всього
Шкари круті
І то і то
Ой,та шо ж ви зненацька фоткаєте,я не фотогігієнічна!!!
Штани. Вони зручні, але красиві спідниці. А взагалі, під настрій! Іноді спідниці, іноді штани. Але все ж, напевно, штани перемогли в цьому складному виборі. Складно.
Тобі усе пасує і спідниця і штани
Як там з голубами справи?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стильна Надя Дорофєєва підкинула шанувальникам модну задачку