facebook

Як правильно прати білі шкарпетки! Рецепт на мільйон!

Моїй знайомій тенісистці саме таблетка аспірину допомогла впоратися з здавалося б простий, але не легко здійсненним завданням. Ці ліки, що лежить в шафці на кухні, стало прекрасною альтернативою для виведення плям. І уявіть, саме таблетка виявилося більш ефективніше і дієвіше дорогих засобів для прання, пише cinnamon.

При багаторазовій і частого прання Ваші речі жовтіють? Плями не відіпралися, і білизна вже не має свого первісного ідеального образу? Не варто переживати – секрет моєї мами допоможе світлим речей просто світиться чистотою. Обов’язково скористайтеся ним.

Як прати білі речі

Дивно білосніжна одяг – це легко! Розчини 5 таблеток аспірину по 325 мг в 8 л теплої води. Замочи речі в цьому розчині і залиш на 8 годин.
Можна попередньо роздрібнити аспірин на дрібні шматочки, так він швидше розчиниться у воді і буде активніше діяти.
Додай кілька таблеток аспірину прямо в пральну машину! Це засіб поверне сяючу білизну навіть посірілим речей. Якщо перед пранням в машинці потримати одяг в розчині аспірину, ефект буде просто приголомшливий.
Тепер я знаю, чим відпирати речі від неприємних жовтих плям! Аспірин став незамінним засобом в моєму будинку, тому що він не пошкоджує тканину, але при цьому чудово прибирає забруднення. Краще будь-якого відбілювача! Раджу спробувати і тобі, впевнена, ти залишишся задоволена результатом.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як правильно прати білі шкарпетки! Рецепт на мільйон!