facebook

Мобілізація: ТЦК знімає чоловіків з маршруток і “пакує” до бусів – соцмережі

“Пакують” не лише на вулиці, але й у маршрутках і тролейбусах – в Одесі ТЦК зупиняють громадський транспорт просто посеред маршруту та шукають там чоловіків призовного віку. Однак не гребують військкоми і нажитися на тих, хто прагне “відкосити” від армії.

В Одесі представники ТЦК перевіряють документи у маршрутках і тролейбусах, а також просять чоловіків вийти з громадського транспорту. Через це між працівниками ТЦК та громадянами виникають конфлікти.

Про гучні мобілізаційні скандали йдеться в ексклюзиві Вікторії Панченко TSN.UA.

ТЦК у маршрутках і тролейбусах
Знову “лагідна” мобілізація у громадських місцях – в Одесі військкоми разом із поліцією вже не просто стоять на зупинках громадського транспорту та чекають на чоловіків, які підлягають мобілізації, а навіть заходять до маршруток і тролейбусів. Найімовірніше, щоб не мерзнути та швидше виконати поставлений керівництвом план.

У громадському транспорті військкоми перевіряють документи у чоловіків і просять їх “на вихід”. А далі, кажуть очевидці, просто заштовхують до мікроавтобусів, які стоять поряд.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перехожі та пасажири транспорту, які стали свідками мобілізаційних заходів, розповідають, що поліції та представників ТЦК дуже багато по місту. І займаються вони саме пошуком військовозобов’язаних.

Виявляється, що громадський транспорт – це одне з основних місць, де військкоми шукають майбутніх захисників. На жаль, такі дії часто закінчуються конфліктами з пасажирами. Про це свідчать численні відео, які з’являються у місцевих соцмережах і пабліках.

ДБР працює

Ну а поки одні виконують мобілізаційний план, інші його нещадно провалюють. Та ще й заробляють на цьому. Точніше заробляв. Детективи ДБР повідомили про підозру працівникові Білгород-Дністровського РТЦК та СП, який за гроші допомагав військовозобов’язаним чоловікам уникнути мобілізації.

Суми ділок підіймав чималі. За 2 тисячі доларів робив клієнтам документи про визнання їх непридатними до військової служби, а за 3 тисячі доларів чоловіки могли ще і знятися з військового обліку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Мобілізація: ТЦК знімає чоловіків з маршруток і “пакує” до бусів – соцмережі