facebook

«Їй не місце в СІЗО», – адвокат обвинуваченої у вбивстві дівчинки в приватному «дитсадку» (ВІДЕО)

У запорізькому в апеляційному суді розпочалося засідання у справі про загибель дитини.

Адвокат підозрюваної Павло Будилка вимагає звільнення і виправдання своєї підзахисної. Як він повідомив в коментарі журналісту «Актуально» перед початком засідання, його підзахисної не місце в СІЗО, так як вона зробила все можливе, щоб реанімувати дівчинку. Як повідомив Будилка 30 червня повинні бути готові остаточні результати судмедекспертизи, які назвуть причину смерті дитини.

Як відомо, апеляція була подана 9 червня. Адвокат упевнений, що жінка повинна перебувати під домашнім арештом, тому що це збіг обставин і ненавмисне вбивство.

Як ми повідомляли раніше, в запорізькому так званому дитсадку на дому померла дівчинка, якій виповнився 1 рік і 2 місяці. Вранці в п’ятницю, 29 травня, мати вперше привела сюди свою дочку Олесю, і вже через годину крихітка померла. За попередніми даними, вона сильно плакала, через що її почало нудити і малятко захлинулася. Пізніше повідомлялося, що малятко посварилася з однолітком, який сильно її вкусив. Дівчинка розплакалася і від стресу вона почала рвати.

Відзначимо, як повідомив адвокат сім’ї загиблої дівчинки, на відео, яке показали журналістам: молодша дочка підійшла до підозрюваної і повідомила про те, що Олеся по всій видимості померла. При цьому «вихователь» ніяк не відреагувала, а продовжила займатися своїми справами: їла і ходила по квартирі ще хвилин 10.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також на записах видно, що один з вихованців бігає з пакетом на голові, а одного з хлопчиків псевдовоспітатель вдарила головою об диван, іншому – дала ляпаса. І це все за 20 хвилин запису.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Їй не місце в СІЗО», – адвокат обвинуваченої у вбивстві дівчинки в приватному «дитсадку» (ВІДЕО)