facebook

Як сонячне затемнення у лютому вплине на кожен зі знаків Зодіаку

Астрономічні події завжди впливають на людей. Сонячне затемнення, яке відбудеться в період з 15 по 16 лютого, не буде винятком.

Кожен Знак Зодіаку має свої відмінні риси характеру, переваги і емоційний фон. Відомо, що всі вони по-різному переносять затемнення, тому рекомендації астрологів для кожного представника зодіакального кола будуть актуальні. Використовуйте поради гороскопу, щоб у вашому житті не було місця розчаруванню і невдачам.

Овен

Овнам астрологи рекомендують заряджатися позитивом і не шукати негативу там, де його немає в принципі. Ваш настрій допоможе провести час затемнення в райдужному настрої. Виключити в цей час варто найбільш відповідальні справи: відрядження, підписання договорів, зміну роботи або прийом нових співробітників, – все це може стати причиною вашого невдоволення.

Представникам вашого Знака не потрібно випускати з уваги дрібниць, які буквально підкажуть вам шлях до благополуччя. Слухайте внутрішній голос, щоб приймати правильні рішення і обходити стороною неприємності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Телець

Тельцям період сонячного затемнення може подарувати натхнення. Астрологи рекомендують вам шукати творчі імпульси безпосередньо перед творами мистецтв, тому сміливо купуйте квитки на концерти, в театри або на художні виставки. Все залежить лише від ваших уподобань і цілей, які ви перед собою ставите. Щоб розвиватися в повній мірі, Тельцям варто відкритися назустріч любові, тому що сильні позитивні емоції допоможуть вам розкрити нові грані свого таланту.

Близнюки

Для Близнюків період сонячного затемнення може стати моментом одкровень. Вам варто лише перестати розповідати про свої плани і задуми, щоб виявити в своєму колі заздрісників. Спілкування з такими людьми краще припинити, щоб не постpaждати від негативної енергетики. Під час затемнення представникам вашого Знака варто проявляти максимальну активність. Ви зможете вирішити всі відкладені раніше проблеми, якщо з ранку налаштовані на позитивний настрій.

Рак

Ракам в день затемнення перевагу варто віддати праці розумовій. Фізичні навантаження швидко позбавлять вас сил, тому ті справи, які вимагають витрат енергії, відкладіть на більш сприятливий час. Також удача представників вашого сузір’я очікує в коханні. Ви можете сміливо заявити про свої почуття, прийняти відповідальне рішення щодо своєї половинки. Моменти затемнення недовгі, і експерти рекомендують Ракам загадати найпотаємніше бажання, яке обов’язково збудеться незабаром. Вам достатньо лише вірити в свої сили.

Лев

Левам в період затемнення астрологи радять докласти зусиль, щоб розлучитися з поганими звичками і вподобаннями. Виключіть егоїзм і гординю, які будуть заважати вам досягти успіху. Це час призначений для вдалих угод і нових корисних знайомств, які допоможуть вам вийти на новий рівень. Використовуйте свою природну чарівність і великі пізнання, щоб завоювати довіру потенційних роботодавців, клієнтів або партнерів по бізнесу.

Діва

Дівам важливо пам’ятати про те, що людям властиво помилятися. Не судіть їх суворо, інакше закон бумеранга боляче вдарить по вашому самолюбству. Під час затемнення астрологи рекомендують керуватися голосом розуму і на якийсь час забути про те, що ви можете зазнати невдачі. Ваш настрій на успіх – ось що буде найважливішим в цей незвичайний день. Постарайтеся не ніяковіти перед перешкодами, щоб використовувати всі можливості досягти благополуччя.

Терези

Терези під час затемнення повинні пам’ятати про те, що не все, що ви планували, втілиться в реальність. Це означає, що 15 і 16 лютого не варто беззастережно слідувати складеним раніше планам. Приготуйтеся імпровізувати, і ваше природне чуття не підведе. Везіння торкнеться всіх сфер, але вам доведеться вибрати один або два напрямки, інакше жадібність і бажання встигнути скрізь призведуть до плачевних результатів. Щоб не відчувати розчарувань, озбройтеся талісманом удачі .

Скорпіон

Для Скорпіонів період затемнення може стати новим етапом життєвого шляху. Щоб у вашому житті наступили гармонія і благополуччя, включайте свою чарівність на повну котушку. Спілкуйтеся, заводите нові знайомства і не сумнівайтеся в своїх силах. Виключити варто лише авантюри, які не принесуть шкоди, але усунуть пріоритети. Щоб не втрачати час дарма, не вдавайтеся в сумнівні пропозиції і остерігайтеся любовних вирів. Нові зв’язки можуть бути короткочасними, а згаяне доведеться надолужувати довго.

Стрілець

Стрільців під час затемнення чекає удача в діловому середовищі. Однак для її досягнення вам доведеться потрудитися. Не бійтеся надмірної зайнятісті, нових пропозицій і відповідальності. Від того, як ви себе зарекомендуєте, залежить ваш подальший розвиток. Затемнення подарує вам безліч нових ідей, які ви також зможете втілити в життя. Рішення проблем, які не давали вам спокою, ви зможете довірити близьким людям. Вони обов’язково допоможуть вам.

Козеріг

Все, що потрібно представникам вашого Знака під час часткового сонячного затемнення, – ваша інтуїція. Астрологи рекомендують не ігнорувати інтуїцію, і тоді всі ваші справи підуть в гору. Ви зможете відрізнити правду від брехні, справжніх друзів від маніпуляторів. Не прагніть весь час проводити в гучних компаніях. Часом усамітнення дає набагато більше, ніж дружні посиденьки. Астрологи рекомендують Козерогам не давати нікому помилкових надій і обіцянок. Це збереже вашу репутацію і душевний спокій.

Водолій

Водоліям важливо буде не упустити свій шанс на набуття благополуччя. У період сонячного затемнення енергетика планет допоможе вам здійснити багато, але без активних дій з вашого боку нічого не вийде. Не сумнівайтеся і дійте з наполеглевістю, адже доля любить наполегливих людей, які борються за своє місце під сонцем. Виключіть егоїзм, і удача обов’язково посміхнеться вам. Увагу варто приділити любовній сфері життя. Ваші старі шанувальники допоможуть вам, проте не давайте їм помилкових надій, інакше потім ви заробите собі додатковий головний біль.

Риби

Рибам під час астрономічного події варто прислухатися до інтуїції. Ваш внутрішній голос підкаже кращий вихід з ситуації, що склалася і допоможе уникнути помилок. У період затемнення астрологи рекомендують подбати про фінансове благополуччя і відкрити рахунок «на чорний день». Так ви забезпечите собі «подушку безпеки», яка допоможе вам пережити можливі кризи в подальшому. Не виключені і любовні пригоди, в яких самотні Риби можуть зустріти свою другу половинку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як сонячне затемнення у лютому вплине на кожен зі знаків Зодіаку