facebook

Прогноз мольфара Нечая на 2023 рік: що він сказав про війну в Україні

Прогноз мольфара Нечая на 2023 рік: що він сказав про війну в Україні

Мольфар Нечай пророкував велику війну, яка відбудеться між Україною та Росією.
Чоловік був родом з Івано-Франківської області та був вбитим 15 липня 2011 році. Перед смертю Нечай побачив, що Росія захопить східну частину Україну та почне широкомасштабне вторгнення.

За його словами, спочатку з російським диктатором будуть намагатися домовитися, але потім весь світ зрозуміє його підлі наміри. Також мольфар спрогнозував велику біду, що обвалиться на світ.

Утім, наразі неможливо точно з’ясувати, що насправді мав на увазі мольфар. Не виключено, що Нечай натякав на ядерний удар.

Нечай ще 12 років тому передбачив руйнування великих українських міст. За його словами, “руйнування будуть навіть там, де про війну і подумати не могли”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім цього, в 2009 році дід Нечай дав інтерв’ю та сказав, що будуть такі події, що назавжди “поставлять хрест на дружніх відносинах росіян і українців”. Проте точної дати закінчення війни він не назвав, але сказав, що бої не будуть тривати довго.

Все, що він говорив, то все справджується. Він казав, що з часом Україна розколеться. Він говорив, що буде війна”, – згадує сусідка мольфара.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Прогноз мольфара Нечая на 2023 рік: що він сказав про війну в Україні