facebook

Учасникам пробного ЗНО повернуть гроші

Через скасування пробного ЗНО в навчальних закладах повернуть від 138 до 150 гривень

Учасникам пробного Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) повернуть гроші. Профільні відомства готують порядок повернення коштів.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти і науки.

Повідомляється, що за дорученням президента Володимира Зеленського учасникам пробного ЗНО 15 і 17 червня повернуть гроші через неможливість проведення тестування в школах. У зв’язку зі зміною формату Міносвіти і Мінфін готують порядок повернення коштів.

Зазначимо, що пробне ЗНО є добровільною і платною послугою, вартість одного тестування становить від 138 до 150 гривень залежно від регіону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Детальна інформація про повернення коштів учасникам пробного ЗНО буде розміщено на сайтах МОН та Українського центру оцінювання якості освіти, після офіційного погодження”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні пробне ЗНО скасували в школах, тестування можна буде пройти, не виходячи з будинку.

Сьогодні стало відомо, що пробне ЗНО можна буде пройти двома способами: повністю онлайн, а також отримавши зошит і бланки в паперовому вигляді у відповідному пункті тестування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Учасникам пробного ЗНО повернуть гроші