facebook

Центр Києва в диму, почалися масові арешти і зіткнення з поліцією: кадри протесту

Людей затримують

Під Шевченківським судом, де розглядається справа Сергія Стерненка, почалися зіткнення захисників активіста з поліцією

У понеділок, 15 червня, у Києві почалося нове засідання у справі Стерненка, якого звинувачують у вбивстві людини. Перед судом знову зібралася група людей, які виступають на підтримку обвинуваченого. У якийсь момент між ними і поліцейськими, які забезпечували дотримання порядку на суді, почалися масові зіткнення.

Наголошується, що деякі активісти атакували окремі групи правоохоронців. У результаті поліцейські почали проводити затримання. Точно відомо про те, що були затримані троє осіб, у тому числі і один з організаторів акції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що раніше на суді по справі Стерненка вже виникали заворушення. Так, 12 червня розглядалось питання про обрання йому запобіжного заходу.

Під будівлею суду в той день зібралося близько 300 чоловік, які прийшли підтримати підозрюваного. Учасників акції не стали пускати в зал суду, однак в якийсь момент люди не витримали і вирішили прорвати охорону і потрапити на засідання.

Зіткнення учасників акції з охороною та правоохоронцями сталися у фойє суду, а також у дворі будівлі, де обурені люди почали запалювати фаєри.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Центр Києва в диму, почалися масові арешти і зіткнення з поліцією: кадри протесту