facebook

“Свати” після численних скандалів повертаються на екрани – заборонили серіал і видворили актора через Крим

Танцюють всі! “Свати” повернуться в сьомому сезоні в повному складі.

Українська актриса Анна Кошмал, яка прославилася завдяки ролі Жені в серіалі “Свати”, розкрила подробиці нового сезону. Вона відразу ж відкинула всі ті чутки, які досі роїлися навколо проекту, що продовження не буде того чи іншого артиста. За словами, Кошмал, “Свати” повернуться в повному складі.

“Я думаю, що всі цього хочуть. І творці хочуть. І ми хочемо. Всі актори дуже люблять цей проект. Ніхто від цього проекту не відмовлявся. Ніхто з цього проекту не йшов, тому в сьомому сезоні будуть всі ваші улюблені артисти”, – зазначає зірка.

До цього в Мережі ходила інформація, що відмовилася від проекту Людмила Артем’єва. Мовляв, її не влаштували маленькі гонорари. Потім сама виконавиця ролі Ольги Миколаївни спростувала ці домисли.

А ще раніше фанати “прощалися” з Мітяєм. Мовляв, Миколи Добриніна вигнали зі зйомок за п’янку. І знову самому акторові довелося розповідати, що це лише фейк-ньюс!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Яких лише домислів і припущень не було навколо серіалу! До речі, часто дрова у багаття чуток і пліток підкидали самі ж актори. Наприклад, актор Данило Бєлих, виконавець ролі Максима Ковальова, чоловіка Маші і тата Жені, Вікі і Микити, розпустив слух, що серіал перейменують. Правда, пізніше сам зізнався в обмані.

Відомо, що раніше Держагентство України з питань кіно скасувало державну реєстрацію “Сватів”, а його продюсер Володимир Зеленський записав відеозвернення до СБУ через заборону Добронравову в’їзду до України.

Зірці серіалу “Свати” Добронравову таки дозволили в’їзд і зйомки в Україні. У Міністерстві культури пояснили, що актора виключено згідно з рішенням суду, яким скасували заборону на в’їзд в Україну і дозволили знову ретрансляцію фільмів з його участю. Заборону ввели через поїздки актора до Криму і підтримку анексії півострова.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Свати” після численних скандалів повертаються на екрани – заборонили серіал і видворили актора через Крим