facebook

Негода на Прикарпатті: у Ворохті зруйнована через зсув ґрунту дорога, а в Заболотові вода руйнує дамбу

Проливні дощі продовжують робити збитки в гірських районах області. Про це інформує управління цивільного захисту Івано-Франківської ОДА

Як зазначається, 17.06.2020 близько 11.45 год на вулиці Височана у Ворохті Яремчанської МР відбувся зсув проїжджої частини дороги, внаслідок чого обмежений рух великогабаритного транспорту до вул. Височана, вул. Хоткевича та уч. Вороненка с. Яблуниця. Проїзд легкового транспорту забезпечений. Рух для великогабаритного транспорту здійснюється в об’їзд зі сторони вул. Б. Хмельницького смт. Ворохта. До місця події виїжджала МОГ Яремчанського МВ УДСНС в області. Представники органів місцевої влади, повідомлено працівників поліції.

Цього ж дня о 18.25 на дорозі місцевого значення в с. Шепіт Косівського р-ну внаслідок підняття рівня води в місцевому потічку частково зруйнувалася дорога та підходи до моста. На даний час можливий проїзд для великогабаритного транспорту через потічок. До місця події виїжджала МОГ Косівського РВ УДСНС в області, представники органів місцевої влади, працівники поліції, керівництво ДП «Дороги Прикарпаття».

О 19.25 в Заболотові Снятинського р-ну (неподалік автомобільного моста) на р. Прут відбулось часткове руйнування дамби (ширина – 1,5 м, довжина – 18 м). На даний час органами влади залучено відповідну техніку для укріплення дамби. На місці події проводять моніторинг працівники МПО Заболотів. Завершення робіт планується до 18.06.2020.

Управлінням ЦЗ ОДА проводиться моніторинг ситуації, що складається, по районах та містах області. Збитки уточнюються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Негода на Прикарпатті: у Ворохті зруйнована через зсув ґрунту дорога, а в Заболотові вода руйнує дамбу