facebook

“Вагітна” Ані Лорак розбурхала видом на прогулянці: “Вже не приховати”

Знаменита артиска Ані Лорак, яку запідозрили у другій вагітності, здивувала новим образом під час прогулянки

Як відомо, Кароліна довгий час була була на карантині, скасувала всі зустрічі і проекти. Після його ослаблення зірка почала надолужувати згаяне, ділитися архівними відео з концертів, розповідати про своє життя і влаштовувати нові фотосесії. При цьому на фото і відео з виступів зірки фанати чітко розгледіли животик, активно поширюючи чутки про стан знаменитості.

Втім, сама Кароліна це не коментує, продовжує займатися своєю кар’єрою і ділитися кадрами із відпочинку. Нещодавно в розділі Сторі Instagram вона показала, як веселилася на природі в незвичайних джинси-кльош, а також свобоной футболці, приховує її талію. Вона доповнила свій образ масивні чорними кросівками і легким макіяжем.

При цьому в ролику щаслива співачка позувала не тільки під час міні-пробіжки, але ще й встигла поніжитися на зеленій траві, прикривши очі. Схоже, спеціально до виходу нове пісні зірка повеселилася на природі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, раніше Лорак спровокувала чутки про вагітність після виступу. Зірка не тільки останнім часом носить вільні костюми і майки, але ще і в обтягуючих сукнях співачка припинила показувати свіжі кадри. При цьому батьком нібито майбутнього малюка Лорак відразу ж вирішили її молодого коханого – Єгора Гліба.

Сама співачка продовжує ділитися жаркими кадрами в Instagram з концертів. Так, раніше вона опублікувала кадри з феєричного шоу Діва, на яких постала в строгому костюмі.

“Весь «Олимпийский» співає в унісон. Наша дуетна пісня з МОП звучить сольно. Найкраще шоу, визнана усіма нагородами в області музики. Це величезна праця всієї нашої великої Команди. З любов’ю для вас!” – написала Лорак.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вагітна” Ані Лорак розбурхала видом на прогулянці: “Вже не приховати”