facebook

“Всі вони на одне обличчя”: 21-річна дівчина знайшла 40 братів та сестер по всьому світу (фото)

21-річна американка Кіанні Арройо із міста Орландо хотіла дізнатися побільше про свого батька, тому протягом 5 років знайшла 40 братів та сестер, пише gazeta.ua.

Дівчина нарoдuлaся в результаті штyчнoгo зaплiднeнння, тому знайшла родичів від того ж дoнoрa у США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії.

Мати чесно розповіла Кіанні про те, як вона з’явuлася.

“Мені завжди хотілося дізнатися побільше про свого батька і про те, чи є у мене єдинокpoвнi брати і сестри. Тому, як тільки я доросла до того віку, коли мені можна було подивитися на документи, я негайно це зробила”, – розповіла Арройо.

Тож першою вона знайшла Джоанну, яка була молодша на рік і мешкала на тій же вулиці. Тепер зустрічаються щонайменше раз у місяць. А з іншими зведеними братами та сестрами теж склалися товариські відносини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хоча ми ніколи не зустрічалися раніше, наявність спільного батька забезпечувала нас особливим звязком”, – говорить Кіанні. Вона кілька разів спілкувалася і з батьком і називає його “дуже крутим хлопцем”.

За словами Арройо, 30 знайдених нею братів і сестер з 40 мріють зустрітися з нею. Дівчина дуже задоволена, що її життя склалося саме так:

“Я єдина дитина в сім’ї, тому мама проводить час тільки зі мною. Але якщо я хочу повеселитися разом з родичами приблизно мого віку, то у мене просто величезний вибір”.

“Всі вони на одне обличчя”, “Дівчата всі однакові”, “Так, відразу видно, що родичі”, “Точнісінько”, “Красиві”, “Молодці”, – жартують користувачі мережі.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Всі вони на одне обличчя”: 21-річна дівчина знайшла 40 братів та сестер по всьому світу (фото)