facebook

Шокуючу правду про коронавірус розкрила вірусолог з Китаю, що втекла в США

Вірусолог з Гонконгу, доктор Лі-Мен Янь, яка втекла в США, в інтерв’ю Fox News розповіла про приховування владою Китаю правди про небезпеку коронавируса.

Жінка стверджує, що може виявитися в числі «зниклих» інформаторів. Янь пояснила, що, на її думку, влада Китаю знали про новий коронавірус задовго до того, як заявили про це. Вона також пояснила, що її керівники, відомі як деякі з провідних експертів в цій області, ігнорували проведені нею на початку пандемії дослідження, які, на її думку, могли б врятувати життя.

Вірусолог заявила, що один з її друзів, вчений з Центру по контролю і профілактиці захворювань в Китаї, знав про передачу від людини людині задовго до того, як Китай або ВООЗ визнали, що таке поширення можливо. За словами жінки, вона розповіла про деякі свої відкриття науковому керівнику, проте «він тільки кивнув».

Лікарі та дослідники, які раніше відкрито обговорювали вірус, раптово замовкли, пояснила вона. «Лікарі зловісно сказали:” Ми не можемо говорити про це, але нам потрібно носити маски”», – сказала вона.

Крім того, Університет Гонконгу, в якому працювала вірусолог, прибрав сторінку колишньої співробітниці з сайту. У китайському посольстві стверджують, що «ніколи не чули про цю людину», і відкинули всі оприлюднені нею дані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У травні агентство Associated Press з посиланням на документи міністерства внутрішньої безпеки США повідомило, що Пекін навмисно приховав серйозність пандемії для того, щоб встигнути запастися необхідними медикаментами для лікування хворих. Китай нібито спробував приховати це, заперечуючи наявність експортних обмежень, заплутуючи і затримуючи надання своїх торгових даних.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шокуючу правду про коронавірус розкрила вірусолог з Китаю, що втекла в США