facebook

Під Києвом рятувальникам заблокували проїзд до місця пожежі: що відбувається (відео)

“Герої” паркування завадили оперативній роботі пожежників

У Броварах Київської області на вулиці Київській, 243, загорілися сміттєві баки. В результаті пожежі ніхто не постраждав, однак, в разі якби вогонь перекинувся на траву або машини, які стоять поруч, пожежники не змогли б допомогти. Причиною тому є дуже щільна парковка – йдеться у підписі до опублікованого відео.

В співтоваристві “Київ Оперативний” у Facebook опублікували відеозапис, на якому зафіксовано саму пожежу, а також неможливість проїхати до палаючих баків.

“На вулиці Київській, 243, Броварах, сталася пожежа. По суті, нічого страшного – горіли баки зі сміттям. Тільки невеликий нюанс – пожежники не могли під’їхати до місця пожежі, тому що все дуже щільно запарковано”, – йдеться у підписі до опублікованого відео.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На вулиці Київській, 243, у Броварах, сталася пожежа. По суті, нічого страшного – палали баки зі сміттям. Тільки невеличкий нюанс – пожежні рятувальники не могли під’їхати до місця пожежі, бо все дуже щільно запарковано.

Gepostet von Киев Оперативный am Sonntag, 12. Juli 2020

В коментарях відзначають, що припарковані автомобілі – не при чому.

“А при чому тут запарковані машини? Прибрали експертизу проєкту у пожежників, от і проблема всіх нових будинків. Це ще добре, що взагалі підійти до місця пожежі змогли. Такі проблеми в 80% нових ЖК”, – пише в коментарях один з користувачів мережі.

Користувачі прийшли до висновку, що при забудові необхідно обов’язково будувати паркування. Деякі користувачі вважають, що пожежникам потрібно делегувати повноваження розчищати проїзд до місць займання.

“Відвал на пожежну машину, і повноваження розчищати проїзд! Збиток нехай страхова відновлює!” – додали в мережі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Києвом рятувальникам заблокували проїзд до місця пожежі: що відбувається (відео)