facebook

Путін заявив, що відносини з Україною зіпсувалися не через Крим

Президент Росії Володимир Путін заявив, що погіршення відносин Москви і Києва не пов’язане з окупацією українського півострова Крим Росією.

Пряма мова: “Те, що у нас відносини зіпсувалися з Україною, з Кримом в принципі не пов’язано… Ця піна (негатив у відносинах двох країн – ред.) рано чи пізно спаде”.

Деталі: За словами Путіна, у 2014 року в Україні відбувся “державний переворот і захоплення влади” і після цього погляди і шляхи Росії з керівництвом України “стали діаметрально протилежними і розійшлися”. Тільки після цього, за його словами, “Крим повернувся до складу Росії”.

Нагадаємо: Росія анексувала український півострів Крим в березні 2014 року, прикрившись незаконним “референдумом”, проведеним у присутності озброєних людей у ​​військовій формі. Міжнародні організації визнали анексію Криму незаконною і засудили дії Росії, країни Заходу ввели проти неї економічні санкції за це. Кремль заперечує анексію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”. Спочатку РФ заперечувала наявність своїх військових, але потім визнала “зелених чоловічків” своїми людьми.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Путін заявив, що відносини з Україною зіпсувалися не через Крим