facebook

Американка дізналася про вагітність за 4 години до пологів

Королева Селфі, 19-річна Конні Уілтон дізналася про те, що вагітна за 4 години до пологів. Про це повідомляє джерело з посиланням на Daily Mail.

Протягом всього терміну дівчина вела свій звичайний спосіб життя: сиділа на дієтах, відвідувала фітнес-клуб і вечірки, вживала алкоголь. Єдине, що турбувало Конні – це набір ваги. Вона ніяк не могла зрозуміти, звідки беруться зайві кілограми і посилено з ними боролася.

Одного разу вона відчула сильний біль і вирішила поїхати в лікарню. Там лікар, який обстежував дівчину, виявив серцебиття.

“Мені сказали, що я вагітна о 9 годині вечора, а в 1 ночі я вже тримала на руках Сета. Ці чотири години стали моїми 9-ма місяцями вагітності”, – розповідає вона.

Конні розповідає, що вона і не підозрювала, що вагітна. Її нудило вранці, у неї не було живота та інших симптомів. Коли лікар повідомив їй про вагітність, дівчина подумала, що вона знаходиться на перших місяцях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер вона і її хлопець, 19-річний Ліам виховують сина, якого вони назвали Сет. Конні каже, що ця дитина – це найкраще, що могло трапитися з нею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Американка дізналася про вагітність за 4 години до пологів