facebook

Стали відомі результати розшифрування самописців

Дані з “чорних скриньок” літака МАУ підтверджують авіакатастрофу внаслідок ракетного удару, повідомили в МЗС.

Дані з “чорних скриньок” збитого в Ірані літака МАУ переконали всіх учасників міжнародного розслідування в тому, що катастрофа сталася в результаті ракетної атаки. Про це в п’ятницю, 24 липня, повідомляє Європейська правда з посиланням на МЗС України.

У зовнішньополітичному відомстві підтвердили, що у Франції завершено розшифрування бортових реєстраторів літака рейсу PS752, і що інформація з параметричного (FDR) і мовного (CVR) реєстраторів літака повністю розшифрована.

У МЗС зазначили, що дані з FDR показали, що з початку роботи реєстратора до моменту зупинки запису ніяких технічних відмов або інших негативних факторів, які могли вплинути на безпеку виконання польоту, не було виявлено.

Інформація з CVR теж показала відсутність будь-яких відхилень у роботі екіпажу з моменту запуску двигунів до зупинки запису мовного реєстратора.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Результати розшифруванні інформації з “чорних скриньок”, виконаної в лабораторії Бюро розслідування і аналізу безпеки цивільної авіації (Франція), переконали всіх учасників міжнародного розслідування в тому, що катастрофа рейсу PS752 сталася внаслідок ракетної атаки“, – розповіли в МЗС.

Там також додали, що міжнародна комісія з технічного розслідування, до складу якої входять експерти НБРАП і Міжнародних авіаліній України, продовжує роботу, дотримуючись міжнародних практик технічного розслідування авіаційних подій.

Раніше повідомлялося, що перше розшифрування бортових самописців збитого в Тегерані пасажирського лайнера МАУ підтвердило факт незаконного втручання в літак.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стали відомі результати розшифрування самописців