facebook

В Запоріжжі вихователька познущалася над дитиною, малюк у мокрих штанцях ридав посеред вулицi

В одному з дитсадків Запоріжжя вихователька познущалася над маленьким хлопчиком. Про це розповіла волонтер Злата Некрасова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що в дитячому садку “Золотий ключик”, що по вулиці Гоголя 175, стався дуже неприємний інцидент. Група дітей з вихователькою перебували на дитячому майданчику. В цей час хлопчик 6-ти років попросився у няні в туалет, проте вона ніяк не відреагувала.

Дитина довго терпіла і від відчаю сходила в туалет під дерево, прямо на майданчику. Няня відреагувала на цю дію досить грубо по відношенню до хлопчика. Вона зібрала навколо всіх дітей і почала його висміювати. Крім цього, майданчик залишається не прибраний вже кілька днів.

За словами волонтерки новина про цей інцидент була опублікована у виданні “Актуальне Запоріжжя”. Після цього надійшов дзвінок від виконуючої обов’язки директора дитсадка з проханням прибрати публікацію.

Волонтерка і мама хлопчика вважають подібну поведінку з дітьми неприпустимою і бажають покарати виховательку, щоб подібне більше не сталося з жодною дитиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми завжди виступаємо в інтересах дітей, ніхто не має право нівечити дитячу психіку. І якщо хоч один з батьків вважає це нормальним, Ви також аморальні як і вихователь.” – додала Злата Некрасова.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Запоріжжі вихователька познущалася над дитиною, малюк у мокрих штанцях ридав посеред вулицi