facebook

Українка переконує, що народила від мерця

Жінка переконує, що народила доньку від покійного чоловіка. Завагітніла вона за день до похорону. Усю ніч знаходилася біля тіла коханого, але переконує, що ніякого статевого контакту не було. Родичі їй не вірять і намагаються виселити з будинку, адже до смерті молода дружина не бачила чоловіка два місяці, оскільки він був далекобійником і загинув трагічно на дорозі, пише газета «ЯСНО».

Лікарі щороку фіксують близько 100 000 вагітностей від мерців

Анастасія Смоляна (ім’я з етичних міркувань замінено) з Хмельниччини вірить, що відбулося непорочне зачаття. Її доньці вже більше року, і вона дуже схожа на її покійного чоловіка. Схожість бачить і брат загиблого Андрій. Але він переконаний, що Настя – звичайна шльондра, яка зрадила брату і намагається всіх обдурити.

Справа в тому, що Анастасія розповіла про вагітність за місяць після похорону, що чоловіка дуже насторожило.

«Чому вона має жити у моїй хаті, а я за нею маю прибирати! А ще й дитина незрозуміло звідки взялася», – каже ображений Андрій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він обурений: ще не охолонув труп його брата, як невістка вже закрутила з кимось роман. Більше того, він злиться, що жінка розповідає людям про своє непорочне зачаття.

Сама ж Настя переконує, що крім чоловіка у неї ніколи нікого не було. Якщо вона каже правду, звідки ж тоді взялася дитина.

Справа в тому, що щороку в усьому світі лікарі фіксують близько 100 тисяч дивних вагітностей від мерців.

«Сучасна медицина робить все проти природного відбору, проти законів природи, – каже репродуктолог Сергій Башкеєв.

«Якщо жінка дійсно хоче дитину – вона її матиме, – наголошує екстрасенс Ольга Стогнушенко. – І це можна зробити, не долучаючи до цього чоловіка».

Термін вагітності Насті показував, що вона зачала дитину у переддень похорону чоловіка. Та 25-річна жінка переконує, що їй не вірять навіть власні батьки, усі довкола стверджують, що вона бреше. Однак вчені приголомшують і запевняють, що покійники таки розмножуються і навіть вбачають у цьому порятунок для людства.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українка переконує, що народила від мерця