facebook

У Луганській області попередили теракт

Поліція почала розшук причетних до злочину

У середу, 5 серпня, поблизу населеного пункту Пурдівка Луганської області правоохоронці попередили терористичний акт та розпочали розшукові заходи для встановлення причетних до злочину. Про це повідомила прессекретар ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай.

Як зазначається, напередодні вранці під час обходу газопроводу поблизу Пурдівки працівники аварійної газової служби виявили предмет, схожий на розтяжку.

У результаті на місце події виїхали вибухотехніки та правоохоронці. Згодом поліцейські оточили місце події та перекрили дорожній рух. У цей час спеціалісти газової служби зупинили подачу газу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після чого вибухотехніки оглянули територію, де виявили саморобний вибуховий пристрій та знешкодили його.

Новини за темою: Напередодні виборів для дестабілізації ситуації такі випадки будуть частішати: Експерт про загрозу терактів в Україні
Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання причетної до злочину особи. Крім цього, вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 258 КК України “Терористичний акт”.

Нагадаємо, місяць тому в зоні проведення Операції об’єднаних сил спіймали агента ФСБ Росії, який намагався вчинити терористичний акт у Луганській області. Зазначається, що чоловіка затримали “на гарячому”, коли він намагався забрати гранатомети зі схрону.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Луганській області попередили теракт