facebook

Представник ТЦК лупцював цивільного у живіт, поки напарники тримали за руки

Проте варто одразу сказати, що до кінця ситуація виглядає неоднозначно.

З теплої та сонячної Одеси прийшли дуже тривожні новини. Наші читачі пам’ятають, що в Україні триває військовий стан та загальна мобілізація, і саме тому кожен український чоловік призовного віку може отримати повістку прямо на вулиці.
Про це стало відомо завдяки відео, опублікованому в Telegram-каналі “Одеса-Інфо”.

“В Одесі знову “розмова до душі” військкомів та чоловіки призовного віку”, – коротко підписали відео адміністратори каналу.

Однак іноді такі вручення повістки закінчуються дуже і дуже неприємним конфліктом. Цього разу йдеться про місто Одеса, де троє поки що невідомих чоловіків у військовій формі затримали людину в цивільному та приміряли фізичне насильство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На опублікованих кадрах, які вже кілька днів гуляють соціальними мережами видно, що чоловіка в цивільному посадили на бетонний парапет, утримували за руки і навіть били по обличчю.

Однак до кінця незрозуміло, що саме це була ситуація. У мережі українці припустили, що ця картинка “дуже зручна для раші”. Можливо, це був і зовсім конфлікт не через повістки. Однак насторожує той факт, що чоловіків у військовій формі було більше як мінімум на дві людини. Нехай читач судить цю ситуацію самостійно.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Представник ТЦК лупцював цивільного у живіт, поки напарники тримали за руки