facebook

На Донбасі військовий чиновник крав продукти з госпіталю

Продукти, що призначалися для хворих солдатів, чиновник збував у торгових закладах. Йому загрожує позбавлення волі до 12 років.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника однієї з військових медичних установ, якого підозрюють в розкраданні продуктів, призначених для пацієнтів військового госпіталю. Про це ввечері в понеділок, 10 серпня, повідомляє прес-служба відомства.

Слідством встановлено, що молодший лейтенант, погрожуючи заходами дисциплінарного впливу, віддавав підлеглим незаконні накази отримувати зі складу військової частини продукти харчування для їдальні госпіталю в меншій кількості, ніж встановлено нормами. Надалі штучно створений надлишок продуктів вивозився за межі військової частини і збувався в торгових закладах“, – йдеться в повідомленні.

Кілька днів тому, під час реалізації продуктів харчування в одному з магазинів у Старобільському районі Луганської області, підозрюваний був затриманий слідчими ДБР.

Під час обшуку у підозрюваного вилучили продукти харчування, які імовірно належать військовому госпіталю, зокрема, свіжоморожені м’ясо і рибу, фасоване вершкове масло, тушковану яловичину, сир, сік, цитрусові, йогурти, печиво та інші продукти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що в разі доведення провини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років.



Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Донбасі військовий чиновник крав продукти з госпіталю