facebook

Сутички у Мінську: силовики провели жорстоку зачистку мітингувальників, є загиблі (відео 18+)

У Мінську тривають масштабні протести. У другий день, 10 серпня, людей у різних частинах білоруської столиці зібралося дуже багато. Зрештою силовикам вдалося розігнати їх, застосовуючи зброю та інші жорстокі методи. Натомість мітингувальники вважають, що перемога – все ж за ними.

Зачистка мітингувальників

Силовики розпочали штурм приблизно о 3 ночі. Відео, де яскраво видно розгін, опублікували на різних телеграм-каналах. Зокрема, на каналі “Чай з малинавым варэннем” повідомили, що людей розганяють водометами, передає 24 канал.

На відео видно яскраві кадри та потужні вибухи. Обережно, присутня ненормативна лексика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також люди зафіксували на відео, як силовики нещадно били чоловіка, який намагався врятуватися та втекти. ОМОНівці повалили його на землю та жорстоко побили.

Силовики жорстоко б’ють активіста

Окрім цього, автозак намагається знести усі барикади, які будують люди.

Також на телеграм каналі NEXT live опублікували кадри, на яких силовики вийшли озброєні автоматами.

Стало відомим, що силовики направляються на Кам’яну гору. Вони – озброєні та зі щитами впевнено та швидко йдуть дорогою. З якою саме метою туди прямують та якої сили будуть сутички – наразі невідомо.

Як повідомили місцеві телеграм-канали, протести все ж завершились. Ресурси додають, що мітингувальники вважають себе справжніми переможцями. Натомість спецтехніка покинула Мінськ.

Окрім того, під час масових протестів загинув чоловік, який нібито збирався кинути в бік силовиків вибухівку.

Про це повідомляє пресслужба МВС країни.

“Під час масових заворушень в Мінську на проспекті Притицького, натовп будувала барикади для блокування руху. Під час протистояння зі спецназом, який прибув для деблокування площі, один з протестуючих намагався кинути невстановлений вибуховий пристрій в сторону правоохоронців. Воно вибухнуло в руці, чоловік отримав травми несумісні з життям”, – йдеться в повідомленні.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сутички у Мінську: силовики провели жорстоку зачистку мітингувальників, є загиблі (відео 18+)