facebook

У Києві дотла згоріла Tesla Андрія Богдана, у якій Зеленський знімав відеоролики для народу (відео)

11 серпня близько 3 години ранку в Києві горів автомобіль Tesla, що належить екс-голові Офісу президента України Андрій Богдану. Займання вдалося ліквідувати за кілька хвилин.

Про це повідомляє УНІАН.

Відео моменту підпалу машини опублікувало видання “Страна”. Судячи з запису з камери відеоспостереження, інцидент стався близько 02:40.

Невідомий чоловік з сумкою підійшов на парковку, де стояла Tesla Богдана і присів біля неї. Потім камера зафіксувала, як зловмисник підпалює її і тікає з місця злочину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський “позичав” у Богдана електромобіль Tesla для зйомок своїх відеороликів, адресованих народу.

Нагадаємо, Андрій Богдан був призначений главою президентської адміністрації 21 травня 2019 року, до цього був особистим адвокатом бізнесмена Ігоря Коломойського (з 2015 року). 11 лютого 2020 року Володимира Зеленського звільнив Богдана з посади голови ОП.

Чим запам’ятався Богдан на посаді глави ОП

Обійнявши посаду глави АПУ, Богдан заявляв про ймовірність винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ.

24 липня 2019 го Богдан звернувся до уряду з проханням звільнити голову КМДА Віталія Кличка, що стало приводом для численних політичних ток-шоу за участю обох політиків, але ця історія поки не дійшла до свого логічного завершення.

Влітку журналісти проекту Bihus.Info заявили, що Богдан засвітився в офшорній схемі, причетній до кредитної афери на 200 мільйонів.

Також Андрій Богдан запам’ятався тим, що після “нормандського” саміту в Парижі 9-10 грудня під час прес-підходу Зеленського до українських журналістів він заспівав пісню Океану Ельзи “Холодно”, закликаючи таким чином журналістів швидше завершувати свої питання до глави держави, чим порадував користувачів соцмереж.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві дотла згоріла Tesla Андрія Богдана, у якій Зеленський знімав відеоролики для народу (відео)