facebook

Дзеркальна дата березня: залучаємо любов, достаток і щастя 03.03

Дзеркальні дати володіють сильною енергетикою, тому в ці дні проводиться безліч обpядів. Вже 3 березня ви зможете змінити своє життя на краще, а допоможуть вам у цьому ефективні pитyали.

Ми не дарма надаємо числам велике значення, адже вони оточують нас всюди. Дзеркальні дати здавна привертали езoтеpиків та екстрасенсів. Чому ж такі дні заслужили особливу увагу? Причина полягає в їх сильної енергетиці. На перший погляд, 3 березня – звичайний день, не передвіщає нічого особливого, але насправді за цей короткий період ви можете сильно змінити своє життя. Знайти бажане за один день допоможуть обpяди і pитyали.

У чому полягає сила числа 3
В нумерології трійка символізує оптимізм і життєлюбство. Якщо у вашій датi народження присутнє дане число, значить, ви володієте позитивним поглядом на життя і унікальними творчими здібностями. Крім цього, трійка втілює емоційність і переконливість. Силу цього числа можна використовувати в самовираженні, змушуючи інших людей звернути увагу на себе і свій талант.

Число три може зіграти позитивну роль у вашому особистому житті. В нумерології відносин трійка – це кохання. Причому мова йде не про тимчасові романи, а про серйозні стосунки. Якщо ви бажаєте знайти другу половинку, то сьогоднішній день потрібно використовувати по максимуму.

На ваше матеріальне становище цифра 3 не може надати такого істотного впливу, як, наприклад, двійка. Однак дане число може надати вам сил, підвищити вашу продуктивність і бажання досягати своїх цілей, а вже ваші старання допоможуть вам знайти багатство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як залучити кохання 3 березня
Самотність позбавляє нас радості, але позбутися від неї ви зможете вже 3 березня. Для цього необхідно провести простий, але дуже ефективний pитyaл.

Для обряду вам буде потрібно тільки папір і червона ручка. Розділіть лист на три стовпчика. В одному напишіть, якими зовнішніми даними повинен володіти ваш майбутній партнер. В іншому – який характер у нього буде. У третьому опишіть, як ви бачите ваше спільне майбутнє.

Повторіть записи три рази на різних аркушах паперу і вносьте уточнення в кожен з них: ваші записи не повинні бути абсолютно однаковими. Складіть кожен листок і закопайте у дворі вашого будинку в трьох різних місцях. У більшості випадків даний pитyaл спрацьовує вже найближчим часом, але якщо цього не сталося, не турбуйтеся. Можливо, ваш ідеальний партнер вже на шляху до вас.

Залучаємо достаток 3 березня
Як би сумно це не звучало, але гроші – необхідна частина нашого життя, адже їх недолік позбавляє нас можливості купувати все, що ми захочемо. За допомогою дієвого pитyaлу ви зможете позбутися від фінансових труднощів.

Увечері 3 березня візьміть три купюри і стільки ж монет. Запаліть свічку і, дивлячись на полум’я, скажіть:

«Я бажаю, щоб фінансові проблеми залишили мене в цей же день. Хочу, щоб з цього дня гроші самі до мене в руки текли».

Після цього візьміть свічку і проведіть полум’ям поверх купюр і монет, але не торкаючись їх. Після цього покладіть зaгoвoрeні гроші в свій гаманець і завжди носіть їх при собі, але не витрачайте. Незабаром ваше фінансове становище значно покращиться.

Залучаємо щастя 03.03
Секрет справжнього щастя відомий небагатьом людям, але стати щасливим мріє кожен. Експерти пропонують вам дієвий pитyaл, за допомогою якого ви зможете залучити щастя в своє життя.

Увечері 2 березня, перед тим, як лягти спати, покладіть поруч зі своїм спальним місцем ручку і аркуш паперу. Вранці 3 березня, не встаючи з ліжка, візьміть папір і опишіть, чого вам не вистачає для щастя. Після цього складіть свої записи і покладіть їх під подушку. Щоранку прокидайтеся і заглядайте в листок, викреслюючи з нього те, що вже з’явилося у вашому житті.

Як ви вже зрозуміли, щоб даний pитyaл спрацював, від вас теж будуть потрібні зусилля. Однак результат ви помітите вже скоро.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дзеркальна дата березня: залучаємо любов, достаток і щастя 03.03