facebook

Чоловік впав зі сходів, і це врятувало йому життя – історія вразила багатьох

Житель міста Чорлі у Великій Британії, 42-річний батько двох дітей Роб Райдер, впав зі сходів і потрапив до лікарні з підозрою на перелом ноги. Там з’ясувалося, що нога болить з іншої причини – у нього виявили рак.

Про це розповідає Мirror.

Чоловік відчував біль в нозі вже досить тривалий час. Медики поставили йому діагноз “ішиас”.

Після падіння зі сходів, медики діагностували у нього перелом стегна. Однак тести показали, що у нього також набагато більш серйозні проблеми. Як виявилося, у нього рак, який торкнувся вже і кісток чоловіка. Це означає, що він невиліковний, і жити йому залишилося недовго.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли я впав зі сходів, я подумав, що щойно зламав кістку або трапилося загострення радикуліту. Але в лікарні мені сказали, що це рак стегна, і я був спустошений, я думав про те, що помру, і впав в невелику депресію… На щастя, я отримав приголомшливу підтримку з боку своєї сім’ї, і тепер я знову думаю про хороше, я просто хочу максимально використовувати кожен день “, – поділився думками чоловік.
Виходить, що падіння зі сходів допомогло йому дізнатися свій невтішний діагноз і почати терапію, що дасть йому можливість прожити якомога довше.

Чоловік не знає, наскільки швидко буде прогресувати рак і скільки йому залишилося жити, хоча вважається, що він навряд чи проживе більше п’яти років. Він планує почати хіміотерапію, щоб спробувати уповільнити зростання пухлини в найближчі місяці.

Роб черпає радість і натхнення у свого шестирічного молодшого сина Кая. Він був з ним, коли сталося падіння, і з того часу збирає кошти для свого улюбленого батька.

Люблячий футбол школяр зібрав понад 1000 фунтів стерлінгів, які він має намір витратити на сімейний відпочинок в Єгипті в лютому.

“Я люблю свого тата, і я хотів поїхати з ним у відпустку. Я збираюся використовувати зібрані гроші, щоб ми разом поїхали в Єгипет. Ми збираємося весело провести час, граючи на пляжі і на сонці”, – сказав хлопчик.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловік впав зі сходів, і це врятувало йому життя – історія вразила багатьох